Prosperum.se sadlar om

Prosperum.se byggs om till en helt ny sida. Här kan du själv dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter genom att enkelt bli medlem och skriva egna texter. Om man bara vill läsa och kommentera texter krävs inget medlemskap. Tyvärr är ju spam vanligt på internet och därför kommer inte en text från en ny medlem att bli publicerad ögonblickligen, men ambitionen är att det inte ska dröja mer än en dag (dock kan det bli lite längre nu i semestertider).

Temat är hälsa och välmående och därför ska alla texter spegla detta, men begreppet hälsa är stort och det går lika bra att skriva om näring som träning, om huskurer som vaccin. Då sidan är under uppbyggnad kommer detaljer att ändras lite och om du tycker att något saknas eller är otydligt är det bara att slänga iväg ett mejl till info@prosperum.se med dina tips och idéer.

Hoppas på gott samarbete! (1258)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


seven × 9 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>